New project award at the National Oceanography Centre

The National Oceanography Centre (NOC) is a marine science research and technology institution based on two sites in Southampton and Liverpool. It is the UK’s largest institution for integrated sea level science, coastal and deep ocean research and technology development. 

Smith and Jones are delighted to be working with the NOC on the development of a new visitor experience at their head office in Southampton. 

The global work and activities that takes place behind the scenes at NOC is truly fascinating, but for visitors arriving at their headquarters, there is nothing to communicate this. 

We have been tasked with developing a brand new design scheme for the reception space to introduce visitors to NOC and to bring their fantastic work to life for visitors, with digital installations, graphic montages and displays.

National Oceanography Centre exhibition centre redesign by Smith & Jones boat